Deputatul Mocioalcă l-a iertat pe senatorul Chisăliță că i-a rămas fidel lui Dragnea până la capăt

Senatorul PSD Narcis Ionuț Chisăliță a ajuns în postura de candidat pentru funcția de primar al Reșiței datorită secretarului general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă.

Alianța electorală de la Reșița PSD-PRO România-ALDE a ales să atace funcția de primar al municipiului cu senatorul PSD Narcis Ionuț Chisăliță. Am crezut că la originea acestei decizii s-au aflat, așa cum ar fi (fost) normal, pesediștii. Dar deputatul Ion Mocioalcă, secretar general al PRO România și creator al Alianței PRO Caraș-Severin la nivel județean, a făcut o declarație sugestivă pentru reper24.ro, care denotă cu totul altceva: L-am propus și îl susțin pe Ionuț Chisăliță”. Propunerea venind de la reprezentantul PRO România, avem o dovadă solidă privind influența pe care o are fostul pesedist Mocioalcă asupra celor care conduc PSD-ul în Reșița și-n Caraș-Severin.

Cu același prilej, Ion Mocioalcă a lăsat de înțeles că Ionuț Chisăliță l-a dezamăgit în momentul în care deputatul a ales să părăsească partidul condus de Liviu Dragnea, pentru a-l urma pe Victor Ponta. Mai puțin contează că, dacă n-ar fi plecat, Mocioalcă ar fi fost tras pe linie moartă de Dragnea, tocmai datorită relației apropiate pe care o are cu Ponta. „În viață trebuie să mai și ierți!”, a declarat Mocioalcă, referindu-se la Chisăliță, care i-a rămas fidel liderului de atunci al PSD, Liviu Dragnea, până la capăt. Adică până la intrarea acestuia în pușcărie și pierderea, implicit, a funcției de președinte al PSD.

Amintim că Narcis Ionuț Chisăliță nu este la primul mandat de parlamentar PSD. Înainte de a fi ales senator în 2016, Chisăliță a fost și deputat social-democrat, în perioada 2008-2012. Iar acum vrea să fie primar al Reșiței. Cică să „o ridice”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite