Peste 50% din locurile de muncă disponibile în Caraș-Severin vizează agenții de securitate!

Situație bizară pe piața muncii în Caraș-Severin. Mai mult de jumătate din joburile disponibile prin AJOFM sunt pentru „agenți de securitate”!

Săptămâna începe cu doar 82 de locuri de muncă disponibile prin Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin. Dintre acestea, 43 sunt oferite de o firmă din București, BGS Divizia de Securitate SRL. Aceasta are descoperite pentru zona Oțelu Roșu 42 de posturi pentru agenți de securitate și unul de inspector de securitate. Cu siguranță este vorba despre o firmă de protecție și pază, noțiunea de agent de securitate luând locul mai nou pe piața muncii aceleia de paznic. Oferta de angajare este valabilă până la data de 30 septembrie 2020, potrivit AJOFM.

Același termen-limită are și oferta Teatrului de Vest din Reșița, regăsită și ea la prima oră a acestei săptămâni. Instituția de cultură are descoperite 5 posturi: actor, contabil-șef, recuziter, secretar literar, șef serviciu. În Reșița, contabil-șef caută și firma Exe Center SRL din Complexul Victoria.

Pe de altă parte, în Bocșa sunt vacante, potrivit AJOFM, 20 de locuri de muncă (în comerț și industrie), în Oravița – 10 (comerț și HORECA), iar în Moldova Nouă – două.

SITUAŢIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE 

Agenție localăMeserieNr. locuri

de muncă

BOCȘAagent de vânzari1
 coafor1
 muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor2
 muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii5
 tehnician electromecanic1
 vânzator ambulant de produse nealimentare10
 TOTAL BOCȘA20
MOLDOVA NOUĂoperator intretinere corporala1
 vânzator1
 TOTAL MOLDOVA NOUA2
ORAVIȚAbucatar2
 lucrator comercial3
 ospatar (chelner)2
 sef birou1
 vânzator2
 TOTAL ORAVIȚA10
OȚELU ROȘUagent de securitate42
 inspector de securitate1
 vânzator1
 TOTAL OȚELU ROȘU44
REȘIȚAactor1
 contabil-șef2
 recuziter1
 secretar literar1
 șef serviciu1
 TOTAL REȘIȚA6
TOTAL JUDEȚ82

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

Sursă foto: bgs.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite