Destituiri din Poliție în „Cazul Caracal”, anunță ministrul Marcel Vela

Ministrul Marcel Vela a anunţat astăzi, la începutul şedinţei de Guvern, că Nicolae Alexe, adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție al Județului Olt în momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, dar aflat la comanda IPJ în acea zi, a fost destituit din Poliţie.

„Ieri s-a finalizat materialul Consiliului de Disciplină şi azi inspectorul general al IGPR, şeful Poliţiei Române, a emis decizia de destituire din Poliţie pentru adjunctul şefului Inspectoratului Judeţului Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul şef Nicolae Alexe. Urmează şi ceilalţi, care sunt însă în concedii medicale”, a spus ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

Prim-ministrul Ludovic Orban i-a cerut ministrului de Interne să verifice situaţia acestor concedii medicale. „Am solicitarea către dumneavoastră să îi verificaţi. Au intrat în concediu medical. Trebuie verificaţi inclusiv dacă nu sunt bolnavi închipuiţi şi au dispărut de la locul de muncă ca să fugă de consecinţele neîndeplinirii sau îndeplinirii defectuoase a atribuţiilor de serviciu”, a spus Orban, cu referire la „Cazul Caracal”.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available