Devine o modă? Tineri din Reșița, la volan sub influența canabisului

 

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au depistat în Reșița două autoturisme conduse de tineri aflați sub influența substanțelor psihoactive.

 

Cele două autoturisme au fost oprite pentru control de polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița pe strada Timișoarei, în zona Triaj. Primul, ieri, în jurul orei 13.00. Iar al doilea, azi-noapte, la ora 01.50.

 

În primul caz, mașina era condusă de un tânăr din Reșița în vârstă de 21 de ani, în cazul căruia aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv pentru THC. „De asemenea, la controlul autoturismului, în interior au fost găsite două folii de staniol conținând materie vegetală de culoare verde-oliv, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.”, aflăm de la Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

 

Situație parcă trasă la indigo noaptea, când a fost oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, tot din Reșița, de 23 de ani, spune reprezentanții IPJ: „la testarea Drugtest polițiștii au stabilit că acesta a consumat substanțe psihoactive. Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru THC. La controlul autovehiculului, în interiorul mașinii au fost găsite fragmente vegetale de culoare verde-oliv”.

 

În ambele cazuri, cei doi tineri au fost conduși la spital în vederea prelevării de mostre biologice, iar polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.

 

În urmă cu o săptămână, reamintim, polițiștii rutieri au depistat tot în Triaj alți doi tineri din Reșița, de 22, respectiv 25 de ani, care urcaseră la volan după ce consumaseră canabis. Iar în 9 martie, un alt tânăr de 25 de ani a fost prins conducând mașina, pe Bulevardul Republicii, în aceeași stare, sub influența canabisului.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite