Dezvoltare prin digitalizare. Fereastră de oportunitate de până la 150.000 de euro pentru IMM-uri

 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest anunță că IMM-urile interesate să își digitalizeze procesele de producție pot beneficia de suport logistic și financiar dacă profită de o fereastră de oportunitate deschisă până la finalul lunii septembrie.

 

„Oportunitate de finanțare pentru IMM-urile care vor să își digitalizeze procesele de producție. EIT Manufacturing și Comisia Europeană au lansat apelul SME Transform – inițiativă ce are ca obiectiv sprijinirea firmelor care se confruntă cu una sau mai multe dintre următoarele probleme: lipsa expertizei; lipsa resurselor interne; lipsa unei rețele de furnizori de tehnologie; resurse financiare limitate; nu știu cum și de unde să înceapă.”, informează reprezentanții ADR Vest.

 

Antreprenorii care se regăsesc în vreuna din situațiile descrise mai sus pot afla detalii despre acest apel pe site-ul businesscreation.eitmanufacturing.eu, termenul-limită de aplicare fiind 30 septembrie 2021.

 

Potrivit ADR Vest, beneficiarii apelului vor avea parte „de un pachet de asistență financiară pentru digitalizare, iar, opțional, de un pachet financiar de maximum 150.000 de euro”.

 

Sursă foto: ADR Vest

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite