Din martie, ecograf performant la Staționarul II al Spitalului Județean de Urgență Reșița

 

Pacienţii Staţionarului II al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa pot beneficia, din această lună, de investigaţii medicale complexe realizate cu un ecograf nou şi performant achiziţionat de către Consiliul Judeţean (CJ) Caraş-Severin.

 

Achiziționat cu circa 200.000 de lei, sistemul ecografic multidisciplinar staţionar de înaltă performanță, informează reprezentanții CJ, este dedicat examinărilor de specialitate pentru pacienţi adulți, respectiv examinări abdominale avansate, vasculare, cardiologice, părți moi și urologice. Acesta dispune de un sistem ergonomic cu panou de lucru ușor de utilizat și intuitiv, dotat cu cărucior încorporat ce dispune de roți orientabile pentru transportul facil.

 

„Noi am răspuns solicitării venite din partea cadrelor medicale ale Secției Cardiologie din cadrul Staționarului II, pentru că aceștia își doresc echipamente medicale moderne și perfomante în spital. Banii sunt din bugetul Consiliului Judeţean, iar echipamentul este unul de înaltă performanță și va contribui la creșterea calității serviciilor medicale din cadrul spitalului“, a declarat Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin.

 

Sursă foto: Consiliul Județean Caraș-Severin

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite