Donație din partea Primăriei Reșița pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița!

Patru eurocontainere au fost instalate în curtea Spitalului Județean de către reprezentanții Primăriei Reșița. Acestea sunt dotate cu toate utilităţile pentru a putea fi folosite la triajul și testarea în condiții optime a pacienţilor cu simptome specifice COVID-19.

„Am cumpărat trei eurocontainere cu grupuri sanitare, aer condiționat și încălzire, pentru pretrierea pacienților înainte ca aceștia să ajungă la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean. Totodată, firma cunoscutului om de afaceri Cătălin Vrânceanu, Explo Mining Coal SRL, ne-a sponsorizat și ea cu un astfel de eurocontainer, care costă 20.700 de lei. Țin să îi mulțumesc și pe această cale lui Cătălin Vrânceanu pentru implicarea sa în viața comunității”, ne-a declarat primarul Ioan Popa.

Menționăm că Spitalul Județean de Urgență Reșița, cu cele trei staționare ale sale, aparține de Consiliul Județean Caraș-Severin, nu de Primăria Reșița. Dar municipalitatea a înțeles că CJ este depășit demult de situație, chiar dinainte de a apărea această pandemie.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite