Donează sânge, salvează o viață! Jandarmii cărășeni, la datorie

Apelurile lansate, încă de la începutul pandemiei, de Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița nu au rămas fără ecou. În această dimineață, 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Caraș-Severin s-au prezentat la centru pentru a dona sânge. Acțiunea face parte dintr-o campanie națională de donare inițiată de Patriarhia Română.

„În ultimul timp, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care donarea de sânge înseamnă viață. Drept urmare, jandarmii cărășeni s-au alăturat campaniei naționale de donare inițiată de Patriarhia Română și, astăzi, 20 de colegi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița. Vedem sau auzim zilnic despre cazuri de bolnavi ajutați și vindecați prin efortul unor oameni inimoși și dezinteresați, motiv pentru care ne alăturăm de fiecare dată acestor inițiative nobile. Nu este prima acțiune de acest gen din acest an și cu siguranță jandarmii cărășeni vor răspunde afirmativ și la viitoarele campanii de întrajutorare a cetățenilor județului nostru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

Pentrul Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița, campania aceasta este mai mult decât binevenită întrucât, în ultimele luni, numărul donatorilor a scăzut considerabil. „Le mulțumit jandarmilor că au venit să doneze. Este mare nevoie de sânge în spitalele din Caraș-Severin. Facem un apel către toți cei care pot să doneze sânge să vină să o facă întrucât acest gest este vital pentru mulți dintre semnii noștri aflați în suferință”, a declarat, la rândul ei, Rodica Neaga, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Reșița.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available