Donezi sânge și primești abonamente gratuite sau la prețuri promoționale la cele mai mari festivaluri ale verii

 

Campania de donare de sânge Blood Network, inițiată de organizatorii festivalurilor Untold și Neversea, se desfășoară în perioada 14 mai – 3 iulie în toate centrele de transfuzii din țară, precum și în caravanele mobile care vor ajunge în 12 orașe.

 

Ajunsă la cea de-a 8-a ediție, Blood Network este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, la care sunt așteptați toți cei care doresc să salveze vieți – în România fiind nevoie anual de peste 500.000 de unități de sânge – și care doresc, totodată, să se bucure de experiențe de neuitat în această vară, la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume: Neversea și Untold, unde vor avea acces gratuit sau la prețuri promoționale.

 

Campania de donare de sânge va debuta pe 14 mai și se va desfășura până pe 3 iulie în toate centrele de transfuzii din țară, precum și în caravanele mobile care vor ajunge în 12 orașe: Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Sibiu, Zalău, Ploiești, București, Târgu Mureș, Oradea și Constanța. Persoanele care vor dona sânge la caravana mobilă vor primi câte un abonament la Untold sau la Neversea, iar cele care vor dona la un centru de transfuzie vor beneficia de reduceri consistente.

 

„Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la Untold sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold.

 

Astfel, persoanele care vor dona sânge la caravana mobilă, între orele 08.00 – 14.00, și se înscriu în baza de date „Și Eu Donez”(reteaua.sieudonez.ro) vor primi un abonament la Untold sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de lei din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile. Iar cei care donează în unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze secțiunea Blood Network pe site-ul untold.com sau neversea.com, să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator, în baza căreia vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente la preț special pentru unul dintre cele două festivaluri – 645 de lei la Untold (reducere de la 995 de lei) sau 520 de lei la Neversea (reducere de la 920 de lei).

 

Calendarul caravanelor mobile Blood Network 2022 este următorul:

 

Cluj-Napoca, 14 – 15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor;

Timișoara, 21 – 22 mai, Parcare Politehnică;

Brașov, 21 – 22 mai, Bulevardul Republicii;

Iași, 28 – 29 mai, Iulius Mall;

Craiova, 28 – 29 mai, Mall Electroputere;

Sibiu, 4 – 5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare;

Zalău, 4 – 5 iunie, Prefectura Zalău;

Ploiești, 11 – 12 iunie, Primăria Ploiești;

București, 18 – 19 iunie, Parcul Herăstrău;

Târgu Mureș, 25 – 26 iunie, Piața Tineretului;

Oradea, 25 – 26 iunie, Piața Unirii;

Constanța, 2 – 3 iulie, Piața Ovidiu

 

„În cele șapte ediții de până acum, Blood Network a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei Blood Network, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați”, informează Ioana Chereji, PR Manager Untold.

 

Festivalul Neversea 2022 are loc în perioada 7-10 iulie la Constanța, iar Untold 2022, în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available