Dosar penal de Buna Vestire. Polițiștii reșițeni au confiscat peste 135 de kilograme de pește

 

Un bărbat de 39 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști, pe Calea Caransebeșului din municipiul Reșița, în timp ce vindea pește direct din autoturism.

 

Peste 135 de kilograme de pește au confiscat polițiștii reșițeni ieri, 25 martie, chiar de Buna Vestire, sărbătoare creștină ortodoxă din Postul Paștelui când este dezlegare la pește. Întreaga cantitate a fost confiscată de la un bărbat de 39 de ani care a fost depistat pe Calea Caransebeșului din Reșița în timp ce comercializa peștele, pentru care nu deținea documente de proveniență, direct din autoturismul personal.

 

„În acest caz au fost informați reprezentanții Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranţa Alimentelor Caraș-Severin, care au aplicat măsuri legale, din competență. Întreaga cantitate de pește a fost ridicată și lăsată în custodie unei societăți comerciale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available