Dosar penal pentru un ATV-ist timișorean care… și-a încordat mușchii la Văliug

 

Un timișorean care se deplasa prin Văliug cu un ATV a fost atenționat de un localnic să reducă viteza, deoarece în zonă este aglomerație și sunt copii. Rănit în orgoliul cailor săi putere, ATV-istul l-a luat la bătaie pe cărășeanul care îndrăznise să facă apel la bun-simț.

 

„Situația a escaladat într-un act de violență în care turistul l-a lovit pe localnic cu pumnul, în repetate rânduri, în zona feței, provocându-i mai multe leziuni”, au constatat jandarmii din cadrul Postului Montan Văliug, ajunși la fața locului după ce au fost solicitați să intervină printr-un apel telefonic la 112.

 

În urma celor întâmplate, jandarmii montani au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Totodată, la locul incidentului a fost solicitat și un echipaj SMURD, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Județean Reșița pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 

„În situația unor astfel de incidente, importanța respectului reciproc și a gestionării conflictelor într-un mod pașnic este esențială pentru siguranța fiecăruia dintre noi. Violența nu este niciodată o soluție și poate avea consecințe negative!”, transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite