Două zile în care zece reșițeni își pot mitui primarul!

 

RoMountainbike va organiza, în perioada 16-17 septembrie 2022, un eveniment inedit: „«Mituiește-ți primarul» în tura pân’ la Dunăre”.

 

Doar zece locuri sunt disponibile pentru cei ce doresc să participe alături de primarul Reșiței, Ioan Popa, la o excursie pe biciclete electrice, pe un traseu spectaculos din Banatul Montan, în lungime de 150 km.

 

„Mituiește-ți primarul! Tu dai berea pe malul Dunării și el îți va răspunde la întrebări.

 

Toamna aceasta ai ocazia să îl ai pe Ioan Popa ca și ghid într-o tură cu bicicleta electrică de la Văliug la Liubcova. Vom pleca de la Casa Baraj prin pădurile Banatului Montan spre Vila Klaus și Păstrăvărie. În drumul nostru spre Dunăre o să trecem pe lângă barajul abandonat de la Poneasca, aflat între Munții Aninei și Munții Semenicului. De aici, continuăm spre Cascada Bigăr și intrăm în Țara Almăjului, unde facem un popas la plăcintăria de la Bozovici. După trei plăcinte și o bere, îi dăm pedală spre Ravenska, un sat cehesc cu peisaje ce ne duc cu gândul la Toscana, regiunea aflată în centrul Italiei. Seara luăm cina pe malul Dunării și ne petrecem noaptea la Danube Village, în resortul pe care gazdele îl numesc «casa departe de casă».

 

A 2-a zi, dacă «ne mai ține bateria», dăm o fuga pân’ la Sasca Montană să bem o bere și să facem o baie în piscina de la Rocker’s Inn. Cum după o masă copioasă e cam greu să ne mai urcăm în șa, ne vom întoarce cu microbuzul la Văliug.”, prezintă organizatorii evenimentului detaliile ebike trip-ului cu Ioan Popa. Aceștia atrag atenția că nivelul de dificultate al cursei este mediu spre avansat, în prima zi traseul având 100 km, iar în a doua, 50 km.

 

Sunt disponibile doar zece locuri, la prețul de 980 lei/persoană. Organizatorii oferă fiecărui participant în cele două zile de excursie: bicicletă Cube Stereo – motor Bosch, full suspension model 2022; cască de protecție Cube; cazare și masă; transport Sasca – Văliug. Dar și „două zile de bucurie pe care ai mai trăit-o doar în copilărie”, „cel mai tare ghid – primaru’ Reșiței” și „ocazia să îi pui ce întrebări vrei tu primarului”.

 

Alte detalii despre eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook a celor de la RoMountainbike sau la telefon 0727956918 (Răzvan Todor).

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite