După alegerile din 6 decembrie: trei, patru sau chiar cinci parlamentari PNL din Caraș-Severin!

Un scor de peste 50 la sută și cel puțin 1 mandat de senator și două de deputați. Aceasta este ținta liberalilor cărășeni la scrutinul parlamentar de pe 6 decembrie. Dosarele candidaților cu care PNL se va prezenta în fața alegătorilor din Caraș-Severin au fost depuse astăzi la Biroul Electoral Județean. Pe liste se regăsesc, cu două excepții, doar nume noi, liberali care nu au mai deținut mandate în Parlamentul României.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, s-a aflat astăzi la Reșița alături de colegii săi din filiala județeană pentru a depune la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Marcel Vela deschide lista PNL pentru Senat, vizând al doilea mandat, și este încrezător în scorul pe care liberalii cărășeni îl vor obține pe 6 decembrie. „Mandate întregi vor fi unul de senator și două de deputați, iar pe redistribuire, în funcție de rezultatele în celelalte județe, nu este exclus să luăm și al treilea deputat sau chiar al doilea senator. Sunt convins că împreună cu colegii care vor accede în Senat și în Camera Deputaților vom face lucruri bune pentru România și pentru Caraș-Severin, cu atât mai mult cu cât aici, de săptămâna viitoare, vom avea în mod oficial și președinte al Consiliului Județean membru al Partidului Național Liberal. Împreună cu Guvernul României, noi, parlamentarii, alături de aleșii județeni și locali, vom face toate eforturile ca următorii 4 ani să fie un nou început pentru Caraș-Severin. Vom dezvolta Caraș-Severinul, vom dezvolta România, pentru că este un moment important în care avem această șansă de a face o lume mai bună”, a declarat Marcel Vela.

La rândul său, chirurgul Jaro Marșalic, care este cap de listă la Camera Deputaților, mizează, ca viitor parlamentar, tot pe colaborarea cu liberalii din administrația județeană și locală, Romeo Dunca și Ioan Popa: „Având în vedere că avem aleși foarte buni în zona locală, la Consiliul Județean, la Primăria Reșița, sunt convins că vom face o figură bună lucrând în echipă, colaborând și păstrând legătura cu cetățenii județului, pentru că trebuie să fie cineva care te trage de mânecă sau care să îți aducă în prim-plan problemele cu care se confruntă”.

Listele complete cu care PNL Caraș-Severin s-a înscris în alegerile parlamentare arată astfel:

Senat:

 1. Marcel Vela, senator, ministru al Afacerilor Interne, reprezintă zona Caransebeș
 2. Ovidiu Rădoi, director Cancelaria Prefectului Caraș-Severin, fost senator în mandatul 2004-2008, zona Reșița
 3. Cornelia Fetea, președinte Asociația Foștilor Deținuți Politici și a Deportaților în Bărăgan-Filiala Caraș-Severin, zona Oravița
 4. Pavel Borchescu, director Direcția Sanitar Veterinară Caraș-Severin, zona Valea Almăjului

Camera Deputaților:

 1. Jaro Marșalic, director medical Spitalul Județean de Urgență Reșița, zona Reșița
 2. Dumitru Rujan, antreprenor, consilier județean, zona Caransebeș
 3. Ion Chisăliță, zona Moldova Nouă
 4. Magda Lungu, zona Oțelu Roșu
 5. Felicia Quint, medic, zona Reșița
 6. Doru Coșei, zona Băile Herculane
 7. Brian Filimon, primar Măureni, zona Măureni
Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite