După eșecul PSD de azi, Luminița Jivan anunță că este optimistă!

Bătaia încasată azi în alegeri de candidata PSD Viorica Dăncilă nu o descurajează pe Luminița Jivan, după cum declară însăși președinta PSD Caraș-Severin. 

„Rezultatul de azi nu ne descurajează și nu ne demotivează. Dimpotrivă! Partidul Social Democrat va continua să lupte pentru binele fiecărui român!”, anunță deputata Luminița Jivan, pe o rețea de socializare.

Lidera PSD Caraș-Severin mai spune că, „în ciuda rezultatului de azi, suntem optimiști. Am pierdut o bătălie, nu întreg războiul! Așa că ne vom încărca cu forțe proaspete pentru a dovedi românilor în continuare că merită o schimbare și că noi mereu am acționat având în inimă și suflet interesele oamenilor”.

„Ne așteaptă oricum o perioadă încărcată, urmează alegerile locale și mai apoi cele pentru Parlamentul României. Urmează încă două scrutinuri în care putem schimba traiectoria acestei țări, în care putem spune stop austerității și furiei între oameni. Noi, PSD, vom munci și vom lupta în continuare ca interesele si drepturile oamenilor să fie respectate și vom munci în continuare ca România să redevină «acasă»!”, mai declară Luminița Jivan.

UPDATE. „Nu îmi dau demisia! Eu nu pot câștiga dacă ei pierd în teritoriu!”

Președinta PSD Viorica Dăncilă a convocat Comitetul Executiv Național al PSD pentru marți, 26 noiembrie, ora 18.30, în vederea analizării rezultatului acestor alegeri. Întrebată ce va face dacă i se va cere demisia și dacă își va asuma eșecul, Dăncilă a răspuns: „Prima dată trebuie să-și asume înfrângerea liderii de filiale din teritoriu care au pierdut. Pentru că eu nu pot câștiga dacă ei pierd în teritoriu! Eu nu îmi voi da demisia, am fost aleasă de Congres, Congresul va decide dacă voi fi schimbată din funcția de președinte”.

 

Sursă foto: FB Luminița Jivan

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available