Efectele caniculei! Un șarpe de 70 cm găsit într-o baie dintr-un imobil din cartierul reșițean Câlnic

 

Seceta mai pune o grijă pe capul celor care locuiesc la curte! Lipsa apei din habitatul în care trăiesc face șerpii să caute locuri întunecoase și umede.

 

O femeie din cartierul reșițean Câlnic a avut surpriza de a găsi un șarpe în baia locuinței. Aceasta nu s-a pierdut cu firea și a anunțat autoritățile. O patrulă a jandarmeriei s-a deplasat de urgență la locuința femeii.

 

În cursul zilei de ieri, o persoană a solicitat sprijin prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sesizând faptul că în locuința sa a pătruns un șarpe de aproximativ 70 de centimetri. În aproximativ 10 minute, patrula de jandarmi a ajuns la fata locului și a reușit să prindă reptila, aceasta se afla în baia imobilului, pe o etajeră”, transmit oficialii jandarmilor cărășeni.

 

Conform procedurilor în astfel de situații, reptila a fost eliberată în arealul natural din apropierea Reșiței. În situații similare, jandarmii le recomandă cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite