Efectul Schengen: Moțiune simplă USR și Forța Dreptei împotriva ministrului liberal Lucian Bode

 

Liderii USR și Forța Dreptei au anunțat astăzi că vor depune moțiune simplă împotriva ministrului de Interne Lucian Bode, ca urmare a eșecului de ieri din procesul de aderare a României la Schengen.

 

Moțiunea simplă împotriva ministrului Afacerilor Interne, liberalul Lucian Bode, va fi depusă în Parlament la începutul săptămânii viitoare, luni, 12 decembrie, potrivit președinților USR și Forța Dreptei, Cătălin Drulă și, respectiv, Ludovic Orban.

 

„USR și Forța Dreptei depun luni moțiune simplă împotriva lui Lucian Bode, unul dintre vinovații pentru eșecul Schengen.”, a postat pe facebook Cătălin Drulă, simultan cu anunțul făcut pe aceeași rețea de socializare de către Ludovic Orban: Am decis ca parlamentarii din Forța Dreptei, alături de cei din USR, să depunem luni o moțiune împotriva ministrului Lucian Bode pentru eșecul înregistrat în procesul de aderare la Schengen. Nu poate rămâne fără niciun fel de consecință acest rateu major al coaliției PSD-PNL și normal ar fi fost să vină de la sine demisia/demiterea actualului ministru de Interne.”

 

CITEȘTE ȘI: Intrarea în Schengen a României și Bulgariei, blocată de Austria și Olanda

 

Sursă foto: Facebook/Lucian Bode

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available