Egal de moral! CSM Reşiţa, un meci aproape perfect în fieful Rapidului

CSM Reşiţa n-a deraiat Rapidul, dar a reuşit să pună capăt seriei victoriilor giuleştene. În ultimul meci al etapei cu numărul 14, vişiniii şi rosso-nerii au fost protagoniştii unei confruntări echilibrate, mai ales în prima parte a întâlnirii.

Şansele de gol au fost însă destul de puţine la ambele porţi, cele mai mari ocazii reşiţene fiind acelea avute de Buş şi Breşneni pe finalul reprizei I. Partea a doua a meciului a fost dominată de gazde, dar elevii lui Alin Minteuan au închis culoarele, s-au dublat bine în defensivă şi au reuşit să scoată un punct preţios pe terenul unei formaţii care venea după trei succese consecutive. Pentru Alin Minteuan, acesta este primul rezultat pozitiv obţinut cu CSM Reşiţa în deplasare, bilanţul clujeanului la conducerea Reşiţei fiind de 7 puncte obţinute din cinci jocuri.

După etapa a 14-a, CSM Reşiţa are 15 puncte, total care o plasează deocamdată pe locul 17 în clasamentul ligii secunde. Următorul meci al Reşiţei este programat în data de 5 decembrie, când rosso-nerii vor primi în Valea Domanului replica Ripensiei Timişoara.
În celelalte partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate:
ACS Viitorul Tg. Jiu – Concordia Chiajna 1-0
Comuna Recea – Pandurii Tg. Jiu 2-0
CSM Slatina – Turris Tr. Măgurele 2-1
Dunărea Călărași – CS Mioveni 1-0
Petrolul Ploiești – Gloria Buzău 1-1
AFK Csicszereda – U Cluj 2-1

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite