Dr. Felicia Quint, candidat PNL pentru Camera Deputaților: „Consider că este nevoie urgentă de expertiză în zona sanitară”

Îmbinarea tinereții și a antreprenoriatului cu experiența și expertiza profesională pare a fi strategia liberalilor cărășeni pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Deși este tânără în politică, prima competiție electorală în care s-a înscris fiind alegerile din 27 septembrie, Felicia Quint are o experiență profesională de necontestat ca medic oftalmolog.

După o carieră de peste 40 de ani ca medic oftalmolog, la rugămintea primarului Ioan Popa, Felicia Quint a acceptat vara aceasta o candidatură pentru o poziție de consilier local în deliberativul reșițean, mandat câștigat la alegerile locale din septembrie. Motivația acceptării candidaturii din partea PNL Reșița a fost: „pentru că, împreună, toți vom fi mai puternici pentru Reșița”. Iată că, la nici două luni de la alegerile locale, Felicia Quint a fost nominalizată de organizația municipală a PNL să se alăture listei de candidați pentru Parlamentul României.

Prin natura meseriei de medic, dar și ca om al comunității, Quint s-a implicat în numeroase proiecte pentru Reșița. De ani buni face parte din Clubul Lions Onix Reșița, LIONS fiind organizația mondială cu cele mai multe acțiuni de voluntariat de pe glob. În municipiul de pe Bârzava a reușit să deruleze o serie de proiecte, dintre care amintim: screening oftalmologic la elevii din clasa I, sprijinirea nevăzătorilor cu calculatoare și tablete cu soft special, amenajarea sediului nevăzătorilor, dotarea cu mobilier și aparatură a secțiilor Pediatrie, Neurologie și ATI, precum și implicarea și dotarea cu aparatură specifică pandemiei în secțiile de primiri urgențe, infecțioase și terapie intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Reșița.

„Am ajutat oameni din familii fără posibilități, am încurajat și susținut la facultate copii silitori din familii fără părinți și am apreciat și răsplătit performanța. M-am regăsit printre membrii fondatori ai Fundației Comunitare Banatul Montan, tot cu scopul de a contribui la dezvoltarea Reșiței. Consider că este nevoie urgentă de expertiză în zona sanitară și sunt convinsă că specialiștii PNL vor reuși, printr-o guvernare liberală, să schimbe paradigma în domeniul sanitar românesc. Sunt onorată de această nominalizare și le mulțumesc colegilor mei din Partidul Național Liberal pentru încredere. Împreună #DezvoltămRomânia și, implicit, sistemul medical românesc”, declară cu convingere medicul reșițean Felicia Quint.

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite