Președintele Klaus Iohannis, în premieră în Caraș-Severin

Klaus Iohannis, aflăm pe surse, este așteptat mâine, 28 noiembrie 2020, în județul Caraș-Severin. Ultima oară când a fost aici se întâmpla în anul 2014, înainte de alegerile prezidențiale. Așadar, vizita efectuată mâine de Klaus Iohannis ar fi una în premieră în calitate de președinte al României.

Iohannis va fi însoțit, potrivit surselor noastre neoficiale, de o delegație guvernamentală, obiectivul vizat fiind proiectul de importanță strategică națională ce are în vedere extinderea rețelei de gaze naturale în județul Caraș-Severin.

UPDATE 1, ora 16.57

Surse oficiale ne-au declarat că momentan nu pot confirma, dar nici infirma dacă președintele Iohannis va ajunge mâine în Caraș-Severin. O pot face în una, maximum două ore.

UPDATE 2, ora 18.45

Deși autoritățile județene încă nu au confirmat informația dată în premieră de resita.ro, iată că o face Administrația Prezidențială. Pe site-ul oficial al instituției, presidency.ro, agenda zilei de sâmbătă, 28 noiembrie, are prevăzut un singur punct: „Ora 11.30. Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA – Faza I; Alocuțiune. Județul Caraș-Severin”.

UPDATE 3, ora 23.30

Pe site-ul Guvernului României se anunță că și premierul Ludovic Orban va veni mâine la Jupa, programul fiind următorul: „11.30 – Întrevedere cu reprezentanții conducerii companiei SNTGN Transgaz S.A. și vizitarea Stației de Comprimare Jupa, în contextul finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA – Faza I; Vizita premierului Ludovic Orban alături de președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Economiei, Virgil Popescu, la stația de comprimare gaze naturale Jupa-Coridorul BRUA; 12.15 – Declarații de presă”.

ULTIMA ORĂ: Președintele și premierul României, în Caraș-Severin. O investiție strategică în domeniul gazelor naturale, finalizată cu patru luni înainte de termen! [FOTO]

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite