Misiune imposibilă pentru handbaliştii reşiţeni

Etapa a 11-a a Ligii Zimbrilor a programat astăzi în capitală meciul dintre Potaissa Turda şi CSM Reşiţa, două formaţii cu obiective şi situaţii total diferite în actualul sezon.

Aflată pe poziţia a treia a clasamentului, Potaissa şi-a confirmat statutul de favorită, reuşind să se impună la o diferenţă categorică. Gruparea din Turda a condus la pauză cu 22-12 şi a reuşit să menţină diferenţa până la sfârşitul celor 60 de minute regulamentare. Potaissa Turda – CSM Reşiţa, scor final 35-25.

„Diferenţa arată că ei au fost mai buni, au meritat victoria. Din păcate, noi nu am reuşit să facem ceea ce am vorbit înainte de meci. Am greşit exact în situaţiile despre care am vorbit şi pe care le-am pregătit. Îmi pare rău, din punctul meu de vedere am pierdut deja jocul după primele 10 minute. Nu am avut destulă agresivitate în apărare în prima repriză. Ei au avut 14, iar noi, 8 faulturi. În repriza a doua s-au schimbat un pic lucrurile din acest punct de vedere, am făcut 10 faulturi, deci am ajuns în total la 18, în comparaţie cu Turda, care a făcut 7. Pot să zic că am câştigat a doua repriză pe partea de apărare. Foarte multe goluri am primit însă în prima repriză pe contraatac. Când primeşti 10 goluri pe contraatac, unu la unu cu portarul, nu ai ce să mai faci, nu există nicio tactică”, a spus la final Bojan Butulija, antrenorul CSM-ului.

CSM Reşiţa şi Magnum Botoşani sunt singurele echipe fără puncte după primele 11 etape ale actualului sezon. Pe 4 decembrie, în etapa a 12-a a Ligii Zimbrilor, rosso-nerii reşiţeni vor avea ca adversară formaţia CSM Vaslui.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite