Evoluția COVID-19 în ultimele 24 de ore: creștere ușoară la nivel național, stagnare (dar nu și-n izolare) în Caraș-Severin

După 8 zile consecutive în care numărul cazurilor noi raportate zilnic la nivel național a fost sub 200, astăzi, acest prag a fost depășit din nou. În Caraș-Severin, față de raportarea făcută ieri, statistica DSP nu indică modificări decât la numărul celor aflați în izolare și carantină.

213 noi cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, la nivelul întregii țări, numărul total al pacienților diagnosticați cu COVID-19 de la începtutul pandemiei ajungând, astfel, la 1.179, potrivit datelor oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, 11.399 au fost declarate vindecate și externate din spital, 212 numai în ultimele 24 de ore. În același interval de timp, s-au înregistrat și 9 decese, numărul total al persoaneloe diagnosticate cu infecție cu COVID-19 care au decedat fiind de 1.179.

În Caraș-Severin, în ultimele 24 de ore au fost testate 9 persoane pentru infecția cu coronavirus, ajungându-se la un total de 1.496 de la începutul pandemiei, și nu a fost confirmat niciun caz nou pe lângă cele 112 înregistrate până ieri. De asemenea, nu s-a înregistrat niciun deces și nu a fost externat niciun pacient diagnosticat cu COVID-19.

În schimb, continuă să crească numărul cărășenilor plasați în izolare la domiciliu și să scadă cel al persoanelor aflate în carantină instituționalizată. În momentul de față, în izolare la domiciliu se află 1.866 de persoane, cu 117 mai multe decât ieri, iar în carantină mai sunt 108 persoane, după ce 44 au părăsit, ieri, centrele în care se aflau. Reamintim că, în urmă cu o săptămână, în izolare la domiciliu se aflau doar 124 de cărășeni. De atunci, deci de la încheierea stării de urgență, au revenit așadar din străinătate peste 1.500 de conjudețeni.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available