Suntem prezenți și pe

Actualitate

Evoluția COVID-19 în ultimele 24 de ore: creștere ușoară la nivel național, stagnare (dar nu și-n izolare) în Caraș-Severin

Publicat cu

în

După 8 zile consecutive în care numărul cazurilor noi raportate zilnic la nivel național a fost sub 200, astăzi, acest prag a fost depășit din nou. În Caraș-Severin, față de raportarea făcută ieri, statistica DSP nu indică modificări decât la numărul celor aflați în izolare și carantină.

213 noi cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, la nivelul întregii țări, numărul total al pacienților diagnosticați cu COVID-19 de la începtutul pandemiei ajungând, astfel, la 1.179, potrivit datelor oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. Dintre acestea, 11.399 au fost declarate vindecate și externate din spital, 212 numai în ultimele 24 de ore. În același interval de timp, s-au înregistrat și 9 decese, numărul total al persoaneloe diagnosticate cu infecție cu COVID-19 care au decedat fiind de 1.179.

În Caraș-Severin, în ultimele 24 de ore au fost testate 9 persoane pentru infecția cu coronavirus, ajungându-se la un total de 1.496 de la începutul pandemiei, și nu a fost confirmat niciun caz nou pe lângă cele 112 înregistrate până ieri. De asemenea, nu s-a înregistrat niciun deces și nu a fost externat niciun pacient diagnosticat cu COVID-19.

În schimb, continuă să crească numărul cărășenilor plasați în izolare la domiciliu și să scadă cel al persoanelor aflate în carantină instituționalizată. În momentul de față, în izolare la domiciliu se află 1.866 de persoane, cu 117 mai multe decât ieri, iar în carantină mai sunt 108 persoane, după ce 44 au părăsit, ieri, centrele în care se aflau. Reamintim că, în urmă cu o săptămână, în izolare la domiciliu se aflau doar 124 de cărășeni. De atunci, deci de la încheierea stării de urgență, au revenit așadar din străinătate peste 1.500 de conjudețeni.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Actualitate10 ore în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utile12 ore în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitate13 ore în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitate14 ore în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrație16 ore în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitate20 de ore în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Actualitate22 de ore în urmă

Chinezăria din Lupac nu se dezice: ciurul de sortare e mai mult stricat decât activ

Politică23 de ore în urmă

ȚEAPĂ. La împărțirea cașcavalului din ATOP, opoziția „unită” din CJ Caraș-Severin a propus trei candidați pe singurul loc oferit de liberali!

Sport2 zile în urmă

Alin Minteuan, după o nouă înfrângere: „Trebuie să recunoaștem că atâta putem în acest moment”

Turism2 zile în urmă

Cele mai lungi chei din țară se află în Caraș-Severin. „Zecile de cascade și sutele de peșteri și avene nu sunt întâmplătoare”

Cele mai citite