Suntem prezenți și pe

Actualitate

„Negativ/Pozitiv”, expoziție online de fotografie [FOTO]

Publicat cu

în

Muzeul Cineastului Amator din Reșița, găzduit de Universitatea „Eftimie Murgu”, vă invită la expoziția online de fotografie „Negativ/Pozitiv”.

Începând de ieri, 23 mai, până în 30 mai, ora 22.00, este organizată în mediul online, pe pagina de social media a Muzeului Cineastului Amator, https://www.facebook.com/muzeulcineastuluiamator/, o expoziție de fotografii din arhiva Muzeului Cineastului Amator.

Selecția realizată de Andrei Bălbărău, precizează prorectorul UEMR Cristian Chioncel, se concentrează pe materialele scanate în perioada ultimilor doi ani, avându-i ca autori pe Hermann Heel, Ioan Mato, Francisc Csonka, Ruzicska Oswald, Aurel Săndulescu, Bodea Gavril. În prima zi, au fost expuse imagini surprinse de Hermann Heel, cel care a fost fotograful U.D.R..

„Țelul expoziției? Acela de a face cât mai cunoscute istoria și oamenii acestor locuri, prin promovarea lor în online. Vă invităm să urmăriți expoziția!”, este mesajul transmis de prorectorul Cristian Chioncel.

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație5 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate9 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate10 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate14 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite