Examen dificil pentru handbaliştii rosso-neri. CSM Reşiţa întâlneşte mâine o fruntaşă a Ligii Zimbrilor

Liga Zimbrilor, primul eşalon al handbalului masculin din România, programează vineri în capitală jocurile etapei cu numărul 11. Va fi o rundă foarte dificilă pentru CSM Reşiţa, care înfruntă de această dată o fruntaşă a competiţiei: AHC Potaissa Turda, grupare aflată actualmente pe locul trei al clasamentului. Preşedintele secţiei de handbal, Cristian Pătru, speră ca formaţia reşiţeană să facă un joc bun în compania favoritei din Turda.
„Lucian Ignat lipseşte, deoarece are o problemă la umăr. În rest, suntem toţi valizi şi aş spune că atmosfera este bună, sper să fim mâine destul de relaxaţi. Aşteptările mele sunt să facem un meci bun şi în primul rând să demonstrăm că putem evolua ca o echipă şi putem practica un handbal modern. Chiar dacă avem nevoie de puncte, din punctul meu de vedere, eu aş lăsa rezultatul în planul secund. Ţinând cont că jucăm cu vicecampioana României, eu mi-aş dori, repet, să demonstrăm că putem fi o echipă. În această perioadă am făcut antrenamente pe modelul 2-2-1, adică câte două antrenamente luni şi marţi, unul miercuri, din nou câte două joi şi vineri, apoi unul sâmbătă. Am muncit în continuare. Muncim cu gândul că după meciul cu Turda urmează meciurile care chiar contează foarte mult pentru noi. Sunt partidele cu Vaslui, Buzău, Botoşani şi Bacău. Aceste jocuri vor avea loc în luna decembrie”, a declarat Cristian Pătru, preşedintele secţiei de handbal CSM Reşiţa.
Partida Potaissa Turda – CSM Reşiţa se va disputa mâine, de la ora 11.00. În cadrul aceleiaşi etape mai sunt programate partidele:
HC Buzău 2012 – CSM Bacău
Politehnica Timişoara – CSM Focşani
CSU Suceava – CSM Bucureşti
CSM Vaslui – Magnum Botoşani
Steaua Bucureşti – Minaur Baia Mare
Dinamo Bucureşti – Dobrogea Sud
CSM Făgăraş – Dunărea Călăraşi

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite