Fără apă la robinete, până la miezul nopții

O avarie apărută astăzi după-amiază în rețeaua de distribuție a apei potabile din Caransebeș a necesitat întreruperea furnizării apei de către Aquacaraș până la miezul nopții.

În vederea eliminării unei avarii, astăzi la ora 16.45 a fost oprită furnizarea apei potabile în Caransebeș. „Sunt afectați consumatorii de pe: Calea Severinului, străzile Zlatnei, Nicolae Titulescu, Cernei, Splai Sebeș, cartier Balta Sărată, Carbonifera Nouă, Carbonifera Veche și str. Țarcului.  Ne cerem scuze cetatenilor si consumatorilor noștri, pentru disconfortul și inconvenientele create”, transmite conducerea SC Aquacaraș SA.

Intervenția ar urma să fie finalizată în jurul orei 24, estimează specialiștii Exploatării Caransebeș din cadrul companiei județene de apă și canalizare.

„Pentru orice problemă aparută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraș SA la tel. 0255215643 sau 0766341274 și Exploatarea Caransebeș la tel. 0255516321. Mulţumim cetăţenilor din această zonă pentru înţelegere”, se mai spune în anunțul postat azi, 19 ianuarie, pe site-ul Aquacaraș.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite