Faza națională a Olimpiadei de Limba croată maternă va avea loc la Carașova

 

Liceul Teoretic Bilingv Româno-Croat din Carașova va găzdui, la acest sfârșit de săptămână, faza națională a Olimpiadei de Limba croată maternă. Organizatorii au pregătit pentru elevii olimpici și pentru cadrele didactice care i-au îndrumat o excursie în Clisura Dunării și în stațiunea Băile Herculane.   

 

Faza națională a Olimpiadei de Limba croată maternă ediția 2022 se va desfășura, în perioada 6-8 mai, la Carașova, unde trăiește cea mai numeroasă comunitate croată din România și unde se află singurul liceu cu predare în limba croată din țara noastră.

 

Deschiderea Olimpiadei Naționale de Limba croată maternă va avea loc vineri, 6 mai, cu începere de la ora 10.00, la sediul central al Uniunii Croaților din România, iar susținerea aprobei de concurs, în aceeași zi, în intervalul orar 12.00 – 15.00. Rezultatele finale vor fi afișate la ora 21.00, iar a doua zi, sâmbătă, 7 mai, olimpicii și cadrele didactice vor merge în excursie pe traseul: Carașova – Clisura Dunării – Porțile de Fier – Drobeta Turnu Severin – Băile Herculane – Carașova. Duminică, 8 mai, pe scena Uniunii Croaților din România va avea loc festivitatea de premiere, urmată de un program artistic.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available