Femeie bătută și sechestrată de fostul concubin. Bărbatul a fost reținut

 

Un bărbat de 43 de ani din Caransebeș a fost reținut, ieri, 3 septembrie, de polițiști, fiind bănuit că a agresat-o pe fosta lui iubită, o femeie de 29 de ani, și că ar fi ținut-o pe aceasta cu forța în apartamentul său.

 

Potrivit datelor colectate de polițiștii care anchetează cazul, femeia de 29 de ani s-ar fi dus de bună voie marți, 29 august, la apartamentul din Caransebeș unde louiește fostul ei iubit. La un moment dat, pe fondul geloziei, bărbatul de 43 de ani, cu care femeia a avut o relație de aproximativ trei luni, ar fi agresat-o fizic. Femeia ar fi reușit să iasă din locuința acestuia abia în dimineața zilei de vineri, 1 septembrie și a mers la casa părinților din localitatea Prisaca. Imediat, aceștia au sesizat Poliția Municipiului Caransebeș că fiica lor ar fi fost bătută și sechestrată.

 

„Polițiștii s-au deplasat în localitatea Prisaca unde au identificat-o pe femeia de 29 de ani, care prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului și al picioarelor. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată cu Ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului bănuit, în urma căreia au fost ridicate diverse probe, iar ieri, 3 septembrie, au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. De asemenea, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Cercetările în acest ca zontinuă sub coordonarea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

 

foto-simbol

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available