Femeie din Oravița bătută de concubin. Bărbatul încălcase ordinul de protecție emis de polițiști

 

Un bărbat din Oravița a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-a bătut concubina. Incidentul s-a petrecut la mai puțin de șase ore după ce polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru femeie.

 

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis de polițiști luni seara, la ora 19.30, însă acesta nu l-a împiedicat pe bărbatul de 40 de ani din Oravița să o agreseze din nou pe femeia de 36 de ani cu care avea o relație. Potrivit polițiștilor, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, la ora 01.30, bărbatul ar fi pătruns în locuinţa concubinei sale, din Oravița, încălcând interdicțiile stabilite prin ordinul de protecție provizoriu, și ar fi agresat-o fizic. De asemenea, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări la adresa femeii și a fiicelor minore ale acesteia.

 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie și a fost reținut pentru 24 de ore, astfel că acum se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului de caz pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available