Festivalul de Artă Urbană Reșița – adrenalină, culoare, viață! [FOTO]

 

Ediția inaugurală a Festivalului de Artă Urbană Reșița ne-a dezvăluit ieri, în prima zi a evenimentului organizat de municipalitate, un oraș plin de viață, sute de tineri luând parte la competițiile și show-urile mai puțin conformiste ce au avut loc în Parcul Intim și în Centrul Civic.

 

„Festivalul FAUR a debutat spectaculos!”, spun reprezentanții Primăriei Reșița, și exact așa s-a întâmplat, ieri, în prima zi a evenimentului organizat în premieră în capitala Banatului Montan. Concursuri de BMX și demonstrații de pictură stradală, sesiune de DJ și muzică underground în cadrul unui concert susținut de Rashid, Jon Baiat Bun și Jianu – toate acestea au scos în stradă o mulțime de tineri care au arătat că a trăi la intensitate maximă viața reală înseamnă să ieși de pe internet și să-ți dai drumul la imaginație, afară, în oraș, alături de prieteni și de alți tineri asemenea ție, plini de energie și dornici de distracție adevărată, și nu virtuală.

 

CITEȘTE ȘI: Sport extrem, artă stradală și muzică underground la FAUR. Festivalul de Artă Urbană Reșița – un eveniment pentru tineri nonconformiști

 

Cum a fost ieri – se vede în imaginile de mai jos. Cum va fi astăzi, în a doua zi a festivalului, nu puteți ști decât dacă participați la evenimentele programate în următoarele ore, în parcul Intim din Govândari. FAUR se va încheia cu un concert marca Macanache, care va începe la ora 21.00. „Vă așteptăm și astăzi, pentru încă o zi specială. Începem la ora 16:00, cu un concurs de BREACHING inedit, dar și cu multe alte surprize.”, transmite Primăria Reșița.

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite