Foișor pentru seniorii Centrului pentru Persoane Vârstnice din Reșița, construit cu ajutorul voluntarilor

 

Campania organizată sub sigla „Rocker’S 4 Life” în vederea construirii unui foișor pentru seniorii Centrului pentru Persoane Vârstnice Reșița este pe cale să-și atingă scopul, odată cu implicarea companiei Maxagro.

 

Organizatorii evenimentelor muzicale desfășurate la Sasca Montană sub sigla Rocker’s Inn au inițiat o inedită campanie umanitară, care își propune să construiască un foișor la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Reșița. Apelul a fost lansat în luna august, iar zilele acestea s-a finalizat fundația foișorului.

 

„Bănățeni. Haideți să arătăm că Banatul nostru e «primul pe țară, al doilea pe județ». Inspirat de fratele mai mare Cristian Hrubaru și a lui campanie Bikers for Humanity Romania, am decis ca, împreună cu voi, să ne implicăm întru ajutorarea comunității din care facem parte. Astfel că în 22 septembrie, la ora 8, vă propunem să mergem împreună la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița, unde vom dona sânge. Cu sumele obținute din donarea de sânge, ne propunem să cumpărăm materialele necesare construirii unui foișor la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Reșița. Iar în 29 septembrie, strângem o echipă de voluntari și construim Foișorul pentru bătrânii de la azil. Let’s ROCK’N’ROLL!“, își anunțau intențiile organizatorii campaniei.

 

Odată strânși primii bănuți, lucrările au început în prima parte a lunii octombrie, iar săptămâna aceasta voluntarilor implicați li s-a alăturat și compania Maxagro, care, după cum se știe, deține stații de betoane extrem de performante în județele Caraș-Severin și Timiș. „Astăzi (ieri, 24 octombrie, n.r.) am finalizat fundația foisorului pentru bătrânii de la Cămin. Mulțumim mult firmei MaxAgro pentru sprijinul acordat, și tuturor voluntarilor care au pus umărul. Contăm în continuare pe sprijinul comunității pentru finalizarea proiectului. You Rock!” – este mesajul transmis ieri de Rocker’S 4 Life pe pagina de Facebook a organizației.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite