Forțe proaspete la Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin

 

35 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție au fost încadrați, începând de săptămâna aceasta, în structurile de investigații criminale, poliție rutieră și de ordine publică din mediul urban și rural din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Caraș-Severin.

 

Cei 35 de agenți de poliție care și-au început activitatea în cadrul IPJ Caraș-Severin de luni, 10 aprilie, sunt absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina și ai Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, promoţia aprilie 2023.

 

„Repartiția absolvenților s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcţiile vacante existente la structurile de investigații criminale, poliție rutieră și în cadrul structurilor de ordine publică din mediul urban și rural. Noii colegi vor beneficia de sprijinul tutorilor profesionali, până la împlinirea perioadei de tutelă, timp în care vor învăța primii pași în meseria de polițist, pe care le dorim să o desfășoare cu responsabilitate, conștiință și respect, aducându-și în acest fel, contribuția la creșterea gradului de siguranță al comunității din județul nostru”, informează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite