Furt dintr-o locuință din Reșița. 100.000 de euro, atât s-a putut!

 

Trei percheziții domiciliare au avut loc în această dimineață în Reșița. A fost vizat un bărbat de 36 de ani care ar fi furat, în luna august, 100.000 de euro.

 

Polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, au pus în executare astăzi trei mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Reșița, într-un dosar privind furtul sumei de 100.000 de euro dintr-o locuință din municipiul Reșița, faptă sesizată în cursul lunii august a acestui an.

 

Perchezițiile au fost efectuate la trei adrese din Reșița, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat de 36 de ani din municipiu, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 16 noiembrie, să fie prezentat procurorului cu propunere legală.

 

„În urma perchezițiilor a fost găsită și indisponibilizată o sumă importantă de bani, precum și o armă neletală supusă autorizării, deținută ilegal.”, transmit polițiștii cărășeni.

 

La activități au participat polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Ordine Publică, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, polițiști criminaliști și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Activitățile au beneficiat de suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

 

foto-simbol

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite