Gărâna Folk 2021. Vara muzicală continuă în Poiana Lupului pe ritmuri de chitară

 

Mircea Vintilă, Zoia Alecu și Emeric Imre sunt doar o parte dintre artiștii care vor urca, la sfârșitul acestei săptămâni, pe scena din Poiana Lupului, la o nouă ediție a Galei de Folk, eveniment inițiat în urmă cu peste un deceniu și care, de-a lungul anilor, a adus la Gărâna nume mari ale folkului românesc.

 

După jazz, în Poiana Lupului din Gărâna, locul devenit celebru în întreaga lume datorită Festivalului Internațional de Jazz, vor răsuna, vineri, 6 august, și sâmbătă, 7 august, acorduri de chitări. Aici se va desfășura o nouă ediție a Galei de Folk. În prima seară vor urca pe scena din ranch-ul muzical Mircea Vintilă, Zoia Alecu (foto), Cristi Dumitrașcu și Zoltan Butuc, iar sâmbătă, Emeric Imre & Jimi El Laco, Magda Puskas & Rareș Suciu, Cristian Buică și Alexandra Sidor & Ioan Onișor. Recitalurile vor începe de la ora 19.00.

 

Prețul unui abonament, valabil pentru o persoană, pentru ambele seri de festival, este de 130 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate sau rezervate pe bilete.ro (bilete.ro/garana-folk/garana-folk-2021-06-07-aug-2021/). Având în vedere condițiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii evenimentului precizeză că accesul publicului în incinta ranch-ului din Poiana Lupului va fi permis în condiții speciale și este condiționat de prezentarea, pe lângă abonament, și a certificatului digital european pentru COVID-19.

 

Astfel, este permisă participarea la festival doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS- CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG efectuat cu maximum 14 zile anterior desfășurării festivalului).

 

„Publicul va fi orientat de către organizatori și voluntari spre o poziționare corectă în Poiana Lupului, care să asigure distanțarea socială impusă, păstrarea distanței de 2 metri între participanți fiind obligatorie. La intrarea în incintă se va solicita prezentarea pentru verificare atât a abonamentului achiziționat, cât și a certificatului digital european COVID-19. De asemenea, purtarea măștii în spațiul festivalului este obligatorie”, transmit organizatorii.

 

 

Sursă foto: infomusic.ro

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite