Grădiniță nouă în Reșița! Încă o investiție din fonduri europene finalizată de Primărie!

Primăria Municipiului Reșița a inaugurat zilele trecute o nouă grădiniță pentru preșcolarii de la Colegiul Național „Mircea Eliade”. Grădinița cu Program Normal „Universul Copiilor” și-a primit luni, în haine noi, copiii ce vor descoperi aici tainele cunoașterii.

Proiectul a fost implementat în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, iar valoarea lucrărilor depășește 2 milioane de lei – fonduri obținute prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

„Am reușit la începutul acestui an școlar să deschidem o nouă unitate de învățământ. Este vorba de o grădiniță nouă, cu trei săli de clasă dotate modern! Cabinet medical, sală profesorală, precum și amenajări exterioare: loc de joacă, teren de sport, pistă de alergare – un cadru adecvat pentru activități în aer liber. Am denumit-o «Universul Copiilor» pentru că în realitatea lor totul este frumos, bun, există multă speranță și iubire și toate acestea triumfă!”, este mesajul dat de municipalitate.

Desenele și decorul au fost realizate de voluntarii Asociației Nevo Parudimus, care au realizat lucrările în cadrul proiectului „Voluntari sociali pentru oraș” – proiect finanțat de Comisia Europeană prin Programul Corpul European de Solidaritate.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite