UPDATE. Handbaliştii rosso-neri, altă față cu CSU Suceava!

Liga Zimbrilor programează astăzi jocurile etapei cu numărul 10, care se va desfăşura tot sub formă de turneu, la Sfântu Gheorghe. Pentru CSM Reşiţa, ar putea fi momentul unui nou început, având în vedere că rosso-nerii vor fi pentru prima dată în formulă completă.

Ultimele teste au ieşit negative pentru toţi jucătorii, iar Reşiţa va putea arunca în luptă şi handbaliştii georgieni. Antrenorul Bojan Butulija se declară optimist înaintea partidei cu CSU Suceava, o altă echipă din partea inferioară a clasamentului.

„Situaţia lotului este foarte bună, jucătorii care au fost pozitivi au revenit, au ieşit din izolare şi au avut teste negative. Acum sunt alături de noi. În plus, am rezolvat şi actele georgienilor, va fi primul meci pe care îl abordăm în formulă completă şi avem toate şansele să câştigăm. Eu nu mă uit prea mult la situaţia din clasament a adversarelor; oricum, şi în partidele pe care le-am pierdut cu echipele candidate la primele 5-6 locuri am avut minute bune. Am pregătit acest joc foarte bine, suntem o echipă bună când avem lotul complet şi eu sper ca de data aceasta să ne arătăm valoarea”, a declarat antrenorul Bojan Butulija.

Înaintea etapei a 10-a, rosso-nerii sunt pe ultimul loc al clasamentului, fără puncte după 9 partide, în timp ce formaţia suceveană se află pe locul 12, cu 5 puncte din 8 meciuri. Partida CSM Reşiţa – CSU Suceava se va disputa vineri, de la ora 11.00, în sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe.

UPDATE 1, ora 11.40

La pauză, scor egal, 10-10, după ce reșițenii au condus aproape întreaga repriză. De la 3-3 (min. 9) s-au desprins la 3 goluri distanță, 6-3 (min. 15). Iar diferența era aceeași și în min. 26: 10-7. La 10-8 a urmat o eliminare de 2 minute (Bahan), iar sucevenii au egalat la 10 (min. 30). În ultimele secunde ale reprizei, Bahan a ratat o aruncare de la 7 metri. Principalii marcatori pentru CSM Reșița: Starchenko, Orjonikidze, câte 3 goluri, Trifkovic, 2.

UPDATE 2, ora 12.30

Înfrângere! Scor final, 20-21! Echipele au mers de la egal la egal până în minutul 48: 17-17. Sucevenii s-au desprins la 17-19 (min. 52) și 18-21 (min. 58). În minutul 59.34 reșițenii s-au apropiat la un gol (20-21), însă până la final nu au reușit mai mult. A 10-a înfrângere din tot atâtea meciuri jucate! Principalii noștri marcatori: Orjonikidze – 5, Starchenko, Kbilashvili – câte 4 goluri.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available