Romeo Dunca: „Dragi cărășeni, uitați-vă bine la ei! E circul disperării printre parveniți!”

Liberalul Romeo Dunca, președintele ales al Consiliului Județean Caraș-Severin, a comentat în stilu-i caracteristic, tăios, vestea că Ion Mocioalcă (PRO România) a trecut la PSD sperând că aici va prinde încă un mandat de parlamentar, al șaselea.

Adresându-i marelui combinator o întrebare mai degrabă retorică, „Băi, Mocioalcă, cât tupeu poți să ai???”, Romeo Dunca semnalează că în aceste zile asistăm la un spectacol grotesc, oferit de pesediști. „Splendoarea disperării se lasă peste Caraș-Severin. A venit cărășeanul Mocioalcă să salveze poporul! Lupta internă între hienele alungate de lângă muribundul județ a început. Exemplarele politice ajung să se mănânce între ele. Numărul mic de scaune parlamentare de stânga dat de rezultatele proaste la alegerile din septembrie ascute lupta intestină pentru păstrarea privilegiilor fără de care PSD-iștii de rang înalt nu pot concepe viața. Pentru că viața fără salariu și indemnizații primite de la stat nu e de conceput pentru oameni care timp de zeci de ani au trăit conectați doar la buget. Asistăm așadar la un spectacol rușinos, grotesc chiar, de mazilire a oricui ar încerca să se opună marelui barosan ce nu mai crede în PRO și în șansele sale de a obține un mandat de parlamentar sub stindardul lui Ponta”, scrie Romeo Dunca pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI: CANIBALIZARE PESEDISTĂ. Hurduzeu, acuzat de fals și uz de fals în favoarea lui Mocioalcă!

Liberalul amintește că înfrângerea PSD-ului la alegerile pentru Consiliul Județean este obligatoriu să fie reeditată și la scrutinul pentru Parlament, din 6 decembrie: Dragi cărășeni, uitați-vă bine la ei! E circul disperării printre parveniți. Dați-le peste nas pe 6 decembrie și haideți să schimbăm soarta acestui județ! În multe comune și la CJ, în 27 septembrie ați reușit. Și veți fi mulțumiți, vă promit! Alegeți bine și la Parlament! Trimiteți PSD-iștii și avortonii lor în întunericul istoriei și haideți să sperăm că ne putem vindeca!”.

După ce subliniază că „6 decembrie poate închide povestea PSD-iștilor în județ, un ultim efort și scăpăm de ei”, Romeo Dunca spune că, în ceea ce-l privește, speră ca săptămâna viitoare să depună jurământul în calitate de președinte al Consiliului Județean și, astfel, să se poată apuca de… chiuretat avortonii șacalilor insinuați în instituțiile subordonate CJ. „Îmi rămâne mie misiunea nobila de a curăța de incompetență structurile județene și de a promova valori umane în folosul cetățeanului de rând. Știați că dl Stika a fost inițial angajat al dlui Bejeriță? Iar acum îi pune pe tavă lucrări aceluiași antreprenor din postura de șef la Direcția de Drumuri. După care le verifică și le plătește… Sper ca miercuri să depun jurământul și să ne apucăm de chiuretat. Până una alta, în curtea Spitalului Județean e un teren mare ajuns în mâna cuiva. Se zvonește că un șef de la CJ ar sta în spatele afacerii. Nu mai contează, pentru că la prima ședință vom anula contractul de concesiune pe motiv de forță majoră și vom putea organiza mai bine primirea bolnavilor de Covid”, promite Romeo Dunca, omul pe care peste 50.000 de cărășeni l-au mandatat la alegerile din 27 septembrie să curețe de mafioți și incompetenți administrația județeană.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available