Handbalul revine la Sala Polivalentă. CSM Reșița își face încălzirea pentru noul sezon

 

CSM Reșița merge mai departe și în handbal. Rosso-nerii de pe semicerc pregătesc viitorul sezon al Diviziei A cu un turneu pe teren propriu, organizat la Sala Polivalentă, vineri și sâmbătă.

 

Prima ediție a Cupei CSM Reșița la handbal masculin aduce la start, pe lângă gazde, echipele CSM Oradea, CSU Politehnica Timişoara (Poli 2), Handbal Club Drobeta Turnu Severin şi Unirea Sânnicolau Mare. Practic, viitoarele adversare din campionat.
Turneul va fi deschis vineri, 27 august, de la ora 14.30, cu meciul echipelor de juniori 2 de la CSM Reșița și SCM Poli Timișoara.

 

Meciurile echipelor de seniori:

Vineri, 27 august
CSM Reşiţa – CSU Poli Timişoara (ora 16.30)

CSM Reşiţa – CSM Oradea (ora 18.30)

Sâmbătă, 28 august

CSM Oradea – Unirea Sânnicolau Mare (ora 10.30)

CSM Reşiţa – Handbal Club Drobeta-Turnu Severin (ora 12.30)

 

„Echipele pe care le-am invitat la turneu sunt echipe de liga a doua, care ne pot fi adversare şi în campionat. Sunt echipe care vin şi pleacă, nu pot sta peste noapte la Reşiţa, şi nu am putut lega altfel meciurile. Aşteptăm cât mai multă lume la sală să vină să ne susţină, dar sunt în continuare restricţii. Spectatorii vor trebui să prezinte dovada vaccinării, un test RT-PCR sau un test antigen negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte”, ne-a precizat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

 

De asemenea, în incinta Sălii Polivalente, masca este obligatorie și se vor respecta măsurile de distanțare fizică, au mai precizat organizatorii evenimentului sportiv din acest weekend.

 

Handbaliștii reșițeni se prezintă în fața propriilor suporteri după ce la finalul săptămânii trecute au participat la puternicul turneu Cupa Poli 2021, de unde s-au întors cu titlul de golgheter, adjudecat de Raul Heimbach.

 

Sursa foto: Facebook Handbal CSM Resita

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite