Herculanele, în noua serie „Flavours of Romania”. Charlie Ottley: „Oamenii vor rămâne fără cuvinte”

 

Charlie Ottley, cunoscutul producător și regizor britanic, își continuă călătoria prin România pe motocicletă. Reportajele filmate pentru prima parte a seriei „Flavours of Romania” au fost cele mai urmărite documentare, pe una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming din lume, Netflix.

 

Pe motocicletă – așa își continuă călătoria prin România Charlie Ottley, iar succesul avut cu prima serie „Flavours of Romania” l-a determinat pe britanicul îndrăgostit de țara noastră să înceapă filmările pentru sezonul al doilea. „Am văzut părți total noi ale României, deși, credeți-mă, fac asta de 10 ani. Și cred că oamenii care ne vor urmări, din țară sau din străinătate, vor rămâne fără cuvinte când vor vedea cum vom reuși să prezentăm țara asta. Într-un mod total diferit, calitatea producției e mai bună, avem cu noi un FPV pilot, care mă urmărește peste tot. E rapid, plin de acțiune, scene care se schimbă, plin de mișcare, vibrant, plin de viață”, scrie pe pagina de socializare producătorul britanic.

 

Filmările pentru cea de-a doua serie au început în iunie și vor continua până la sfârșitul lunii octombrie. În tot acest timp, Charlie Ottley se va întâlni cu muzicieni, istorici, bucătari, dar și cu simpli localnici dornici să îl ghideze în cele mai frumoase locuri de la noi. Seria va avea în total nouă episoade.

 

Zilele trecute, Charlie Ottley a ajuns în Băile Herculane, stațiune căreia îi va dedica un episod. „Am vrut să mă întorc, de exemplu, în Băile Herculane, să văd ce s-a schimbat și ce nu s-a schimbat în ultimii 5 ani, când am fost ultima dată aici. Sunt oameni aici care luptă să salveze Băile Imperiale”, a declarat Ottley.

 

Charlie Ottley, realizator și al celebrelor documentare Wild Carpathia, a fost întâmpinat pe străzile din Herculane de consilierul județean Doru Coșei. Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare prezența britanicului în orașul de pe Cerna și i-a mulțumit pentru demersul său. „Zilele acestea a poposit și pe meleagurile noastre de basm din Valea Cernei, punându-ne astfel într-o poveste superbă numită Flavours of Romania/ Netflix, celebrul Charlie Ottley. Mulțumim pentru găzduire Hotel Versay și Grand Hotel Minerva Băile Herculane. Mii de mulțumiri mr. Charlie Ottley și echipei Flavors România”, a fost mesajul lui Coșei.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite