Horia Brenciu, la Zilele Reşiţei. Sărbătoarea va ţine trei zile şi va avea loc în zona Câlnicel

 

De sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel, patronii spirituali ai Reşiţei, Primăria municipiului a pregătit o serie de evenimente – concerte, spectacole folclorice, premierea elevilor olimpici.

 

Reşiţenii sunt aşteptaţi, în perioada marii sărbători a Sfinților Apostoli Petru și Pavel, în zilele de 28, 29 şi 30 iunie, în zona Câlnicel, la Zilele Reşiţei. „Am pregătit o ediție în care ne vom bucura de orașul nostru și oamenii săi, cu super concerte, mari artiști, premierea elevilor olimpici, folclor autentic și voie bună. Zona de desfăşurare a evenimentului este pe întreaga lungime a platformei Câlnicelului, de la intersecția Bulevardului Republicii cu Strada Făgărașului până la ieșirea către cartierul Câlnic, la intersecția Bulevardului Republicii cu Calea Timișoarei”, explică reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

 

Capul de afiş al evenimentului va fi Horia Brenciu & HB Orchestra, dar pe scenă vor mai urca şi alţi interpreţi cunoscuţi, precum Laura Lavric, Ramona Vița, Roxana Mag, Nicu Novac, Borko Radivojevic & Orkestar/Serbia, ansamblurile „Vântuleț” și „Doinița” din Bălți/Republica Moldova, Ioana Ignat, R.U.A..

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available