„Hoțul din pendulă” deschide noul an la Teatrul de Vest Reșița

 

Nouă premiere, toate de succes, au prezentat actorii Teatrului de Vest Reșița în cursul anului 2022. Iar una dintre aceste piese va fi pusă în scenă și astăzi, 8 ianuarie, la Palatul Cultural.

 

„Dacă vreți să începeți noul an cu o experiență pozitivă, haideți la teatru!” – este invitația lansată de actorii Teatrului de Vest, care vor juca astăzi, de la ora 19.00, piesa „Hoțul din pendulă”. Un proiect regizoral al lui Sandu Grecu, care are la bază comedia „Nu toți hoții vin să facă rău” de Dario Fo, un dramaturg celebru pentru textele teatrale de satiră politică și socială.

 

„Nu toți hoții vin să facă rău” este o comedie modernă în care efectele comice și reflecțiile sociale se întâlnesc din belșug. Pe calitatea acestui text a mizat și regizorul Sandu Grecu atunci când a propus piesa „Hoțul din pendulă”, iar modul în care a selectat și distribuit actorii dovedește că este foarte bun cunoscător al Teatrului de Vest: Alexandru Moldovan este hoțul, Robert Danci – bărbatul, Rusalina Bona – femeia, Ana-Maria Cizler – Anna, Marius Tudor – Antonio, Ioana Dobrea – soția hoțului.

 

Bilete la acest spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani pot fi rezervate la numărul de telefon 0771654638.

 

Sursă foto: Ovid Teodoriu

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available