„Ia o carte în vacanță!” – Concurs cu premii pentru cititorii fideli ai Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici”

 

Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” a lansat ieri o campanie estivală de fidelizare a utilizatorilor. Reşiţenii care împrumută cărţi de la bibliotecă în această perioadă au şansa să participe la tombola vacanţei pentru a câştiga unul din premiile puse în joc.   

 

Sub genericul „Ia o carte în vacanță!”, Biblioteca Judeţeană „Paul Iorgovici” lansează o nouă provocare pasionaţilor de lectură. Aceştia au şansa de a câştiga premii în cărţi, însă doar dacă vor îndeplini câteva condiţii, prima şi cea mai importantă fiind să împrumute, până pe 20 august, cel puţin o carte de la bibliotecă.

 

„Pentru că vara și-a intrat pe deplin în drepturi și facem planuri de călătorii, excursii și vizite, lansăm invitația reșițenilor de a ne trece pragul și a alege cărțile care să-i însoțească în vacanță. Cei care vor împrumuta cărți în perioada 12 iulie-20 august și ne vor trimite o fotografie pentru a arăta în ce locuri călătoresc cărțile din biblioteca noastră vor fi înscriși la o tombolă cu premii în cărți noi. Campania face parte din programul Pro Lectura și are ca scop atragerea de noi utilizatori, fidelizarea utilizatorii existenți și promovarea colecțiilor bibliotecii”, a declarat managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici”, Clara Maria Constantin.

 

Fotografiile primite vor fi postate pe pagina de facebook a bibliotecii, iar câștigătorii vor fi anunțați în data de 27 august. Fotografia care va primi cele mai multe aprecieri va fi premiată cu cărți și o ramă foto digitală.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available