„Ia o carte în vacanță!”, tombolă cu premii pentru reșițeni

 

Începând de astăzi, 11 iulie, până în data de 19 august 2022, Biblioteca Județeană „Paul Iorgovici” Caraș-Severin organizează o nouă ediție a campaniei de promovare a lecturii „Ia o carte în vacanță!”.

 

„Lansăm invitația reșițenilor de a ne trece pragul și a alege cărțile care să-i însoțească în vacanță, asigurându-i că vor găsi o ofertă bogată de titluri pentru toate gusturile. Cei care vor împrumuta cărți în perioada menționată și ne vor trimite o fotografie pentru a arăta în ce locuri «călătoresc» cărțile din biblioteca noastră vor fi înscriși la o tombolă cu premii în cărți noi.”, transmite Clara Maria Constantin, directorul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici”.

 

Fotografiile trimise pe adresa de email contact@bjcs.ro vor fi postate pe pagina de facebook a bibliotecii, iar poza care va primi cele mai multe aprecieri va fi premiată cu cărți și o ramă foto digitală. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 26 august, pe pagina de facebook Biblioteca Județeană Paul Iorgovici Caraș-Severin.

 

Campania se înscrie în proiectul „Pro Lectura” și are ca scop, spune Clara Maria Constantin, atragerea de noi utilizatori, fidelizarea celor existenți și promovarea colecțiilor bibliotecii.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite