Absolvenții de liceu care nu au promovat examenul de Bacalaureat se pot înscrie la școala postliceală din cadrul Centrului Universitar UBB Reșița

 

Colegiul Terțiar Nonuniversitar „Eftimie Murgu” Reșița, structură a Centrului Universitar UBB, derulează, în perioada 11-22 iulie, admitere la programul postliceal Tehnician operator mașini cu comandă numerică.

 

Pentru anul școlar 2022-2023, la Colegiul Terțiar Nonuniversitar „Eftimie Murgu” din Reșița sunt disponibile 28 de locuri, toate fără taxă, la profilul Mecanică, specializarea Tehnician operator mașini unelte cu comandă numerică. Durata studiilor este de un an, iar calificarea obținută este aceeași ca în învățământul postliceal, de nivel 5, fără posibilitatea de acces la nivel licență. Spre deosebire de studiile universitare, la învățământul terțiar se pot înscrie și absolvenții de liceu care nu au susținut sau nu au promovat examenul de Bacalaureat.

 

Înscrierile la Colegiul Terțiar Nonuniversitar „Eftimie Murgu” care funcționează în cadrul Centrului Universitar UBB dn Reșița au început astăzi, 11 iulie, și se desfășoară până pe 22 iulie. Dacă vor rămâne locuri neocupate, va fi organizată și o sesiune de toamnă în perioada 29 august – 31 august.

 

CITEȘTE ȘI: UBB dă startul admiterii pentru anul universitar 2022-2023. La Reșița sunt disponibile peste 550 de locuri la zece specializări

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available