În Caraș-Severin, coronavirusul bate pasul pe loc. La nivel național, „explozie” de cazuri noi

345 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost înregistrate, la nivel național, în ultimele 24 de ore. Este cel mai mare număr de cazuri noi, de la începutul lunii mai. În Caraș-Severin, nu a mai fost confirmată nicio infectare de pe data de 22 mai.

Potrivit datelor furnizate astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore în țara noastră au fost înregistrate 345 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. De asemenea, în același interval, au fost declarați vindecați și au fost externați 46 de pacienți diagnosticați cu COVID-19 și 14 au decedat. Este vorba despre 7 bărbați și 7 femei care erau internați în spitale din Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Cluj, Galați, Ilfov, Mehedinți, Suceava, Timiș, Vaslui și Vrancea. 5 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 5 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.

În total, de la începutul pandemiei, în țara noastră au fost confirmate 22.760 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.117 au fost declarate vindecate și externate și 1.451 au decedat. La ATI, în acest moment sunt internați 161 de pacienți.

La nivelul județului Caraș-Severin situația rămâne neschimbată: 112 cazuri de infecție cu coronavirus, 104 persoane vindecate și 8 decese (unul din alte cauze noncovid). În ceea ce privește măsurile de izolare și carnatinare, în momentul de față, în Caraș-Severin se află în izolare la domiciliu 2.901 persoane, iar în carantină, două persoane.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite