În Caraș-Severin, PSD-Hurduzeu a oficializat blatul cu Pro România-Mocioalcă!

Deputatul Ion Mocioalcă, președinte Pro România Caraș-Severin, a știut ce zice când declara că nicio alianță cu PSD nu este posibilă atâta timp cât Luminița Jivan se află la conducerea organizației județene. Odată ajuns președinte interimar al social-democraților cărășeni, lui Silviu Hurduzeu nu i-a luat mult timp ca să direcționeze filiala pe făgașul dorit de Mocioalcă.

După înlăturarea Luminiței Jivan de la conducere și preluarea președinției organizației de către Silviu Hurduzeu, PSD Caraș-Severin a anunțat azi că este deschis unei alianțe cu PRO România Caraș-Severin pentru alegerile locale care, practic, bat la ușă.

„A fost o decizie a Comitetului Executiv Național al PSD că filialele pot încheia alianțe electorale la nivelul fiecărei organizații județene”, a explicat Silviu Hurduzeu, președintele interimar al PSD Caraș-Severin.

Astfel că, ținând cont de apropierea dintre Mocioalcă și creația politică a acestuia, Hurduzeu, Comitetul Executiv interimar Județean al PSD CS a adoptat luni, 25 mai, un acord de principiu privind o alianță cu PRO România la alegerile locale. Cu alte cuvinte, Mocioalcă se întoarce, momentan printr-un așa-zis parteneriat, la PSD Caraș-Severin. Și, dacă își va propune să-l sprijine pe Hurduzeu în obținerea unui nou mandat de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, se va întoarce chiar și pe listele electorale ale PSD.

 

Sursă foto: expressdebanat.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available