În Piața Reșița Nord, începând de mâine, miei de la crescători de animale din patru comune cărășene

 

Reșițenii care vor să cumpere carne de miel de la crescători de animale din Banatul Montan sunt așteptați în Piața Reșița Nord începând de mâine, 28 aprilie, anunță conducerea societății Piețe Reșița SRL.

 

Dacă la sărbătorile pascale prilejuite de Paștele catolic, de la începutul acestei luni, în Piața Reșița Nord s-a găsit carne de miel de la crescători de animale din două comune cărășene, pentru zilele premergătoare sărbătorii ortodoxe a Paștelui și-au antamat locuri în piața agroalimentară din Govândari fermieri din patru localități. Punctul de sacrificare a ovinelor a primit aviz sanitar-veterinar de funcționare, din partea DSVSA Caraș-Severin, pentru perioada 21 aprilie – 1 mai, însă crescătorii de animale au anunțat că vin la piață abia din 28 aprilie.

 

„Carne de miel se poate achiziționa în perioada 28 aprilie – 1 mai, în Piața Reșița Nord. Vă așteaptă cu carne proaspătă, în condiții sigure din punct de vedere sanitar veterinar, crescători de animale din Goruia, Berzovia, Ezeriș și Fîrliug. Vă rugăm să respectați măsurile de protecție sanitară stabilite!”, transmite conducerea SC Piețe Reșița SRL, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a societății.

 

Cu cât se va vinde carnea de miel provenită de la crescătorii de animale din județ? Cu siguranță cu cel puțin 30 de lei kilogramul, preț practicat la începutul lunii aprilie.

 

 

Sursă foto: FB Piețe Reșița SRL

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite