În Reșița se lucrează intens! Două străzi redate circulației rutiere și alte două se modernizează

Lucrările de reabilitare a străzilor din Reșița sunt în plină desfășurare. Una se termină, altele încep și municipalitatea anunță, aproape săptămânal, finalizarea sau începerea unor noi lucrări.

Este vorba de închiderea străzilor Nicolae Titulescu și Corbului. Dacă prima face parte din proiectul celor 6 străzi aflate în modernizare ce fac tranziția dintre Bulevardul Revoluția din Decembrie și Bulevardul A.I. Cuza, pe Corbului încep lucrări de înlocuire a conductelor de branșamente gaze naturale.

„Strada Corbului va fi închisă circulației autovehiculelor în perioada 1-15 septembrie, între orele 8.00-19.00. Restricțiile sunt cauzate de lucrări de înlocuire a conductelor de branșamente gaze naturale, executate de S.C. DELGAZ GRID S.A., lucrări autorizate de Primăria Reșița”, anunță municipalitatea.

CITEȘTE ȘI: Străzile viitorului, acum! Reșița contribuie încă din 2020 la țintele ONU pentru 2030! [FOTO]

În cazul străzii Nicolae Titulescu, restricțiile sunt cauzate de începerea modernizării pe aceasta. Totodată, pentru a prelua traficul dintre cele două bulevarde, se redeschid străzile George Enescu (foto) și Gratz.

„Mâine, 2 septembrie, se reia traficul pe străzile George Enescu și Gratz, artere care au «suferit» o transformare totală. De menționat că finisajele nu sunt încă terminate. Totodată, traficul pe strada Nicolae Titulescu se închide pentru o perioadă de 45 de zile ca urmare a continuării reabilitărilor făcute la străzile care fac tranziția dintre Bulevardul Revoluția din Decembrie și Bulevardul A.I. Cuza”, se mai arată în comunicatul Primăriei Reșița. Finisajele la care face trimitere municipalitatea se referă la aspectul peisagistic (iluminat public, mobilier stradal etc.).

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite