Suntem prezenți și pe

Actualitate

[VIDEO] În România trenurile deraiază sau iau foc în gări

Publicat cu

pe

Reșița și Caraș Severinul nu fac nici ele excepție, după incendiul din gara Oravița și închiderea liniilor Oravița-Berzovia și Caransebeş – Oțelu Roșu un nou incendiu puternic are loc chiar acum în gara Caransebeș.

O garnitură de tren arde cu putere iar flăcările sunt vizibile de la zeci de metri.

În jurul orei 20:15, prin apel 112, a fost anuntat un incendiu izbucnit în gara municipiului Caransebeș. La fata locului s-au deplasat de urgenta 3 echipaje de pompieri militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes. Ajunse la locul incendiului, fortele de interventie au constatat ca incendiul se manifesta violent la 3 vagoane de tren dezafectate. Avand in vedere intensitatea incendiului a fost solicitat in sprijin si un al patrulea echipaj de stingere. In momentul de fata se lucreaza pentru lichidare. Cele trei vagoane stationau pe o linie secundara de cale ferată” a declarat plt. maj. Magdalena Tocmelea, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic.

Astfel de evenimente nu trebuie să mai surprindă pe nimeni având în vedere starea extrem de proastă a infrastructurii feroviare, ceea ce a determinat și abandonarea liniei Oravița-Berzovia, dar și nivelul infim al investițiilor în infrastructură făcut de CFR.

Prezent la Oravița și întrebat despre starea proastă a infrastructurii, ministrul Răzvan Cuc s-a ferit să dea cifre și acțiuni concrete și s-a limitat în a spune că unele curse vor fi preluate de către CFR Călători sau că vor fi suplimentate numărul de vagoane. Nimic despre reparații la infrastructură deși i s-a atras atenția că pe unele linii se poate circula cu maxim 30 km/h!

 

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC