Suntem prezenți și pe

Actualitate

Luna aprilie a fost declarată Luna Curățeniei la Oravița

Publicat cu

pe

Ca-n fiecare primăvară, a fost demarată campania de curățenie atât în oraș, cât  și în satele aparținătoare.

Primăria, prin Biroul de Gospodărire Comunală, își propune ca luna aceasta să desfășoare în cadrul campaniei o serie de activități.

Printre acestea se numără repararea mobilierului stradal și a celui din parcuri, înlocuirea riglelor lipsă în cazul băncilor și vopsirea acestora. De asemenea, se va face decolmatarea rigolelor și reamenajarea lor,  precum și toaletarea parcurilor și a spațiilor verzi.

Nici locurile de joacă nu vor fi omise, cei de la primărie ocupându-se de repararea mobilierului de joacă din parcuri.

Reprezentanții administrației locale au făcut apel și la populație să sprijine acest demers și să se alăture acestei campanii prin igienizarea spațiilor din jurul clădirilor.

La finalul campaniei, ne-am dori ca aspectul peisagistic să fie păstrat și grija pentru mediul în care conviețuim să fie una mai mare. Pentru că, până la urmă, mediul în care trăim ne influențează pozitiv sau negativ starea de zi cu zi și este foarte important să dăm o mai mare atenție acestui aspect”, au precizat reprezentanții Primăriei Oravița.

Reclamă
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNȚ PUBLIC

Serviciul de alimentare cu apă și de canalizare al comunei Dalboșeț, cu sediul în comuna Dalboșeț, str. Principală, nr. 270, jud. Caraș-Severin, CIF: 41198151, Tel: 0255 243 403, email: primariadalboset@yahoo.com, organizează la sediul său, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unor posturi vacante, pentru funcțiile contractuale de: contabil – funcție de execuție / 2 posturi de muncitor necalificat – funcție de execuție. Concursul va avea loc în data de 28.10.2019 la ora 09:00 la sediul Primăriei Dalboșeț, nr.130

Reclamă

Cele mai citite

Copyright © 2019 Toate drepturile rezervate. By INC