Alimentare cu gaz, infrastructură și turism pentru Moldova Nouă și Oravița

La sfârșitul lunii martie a avut loc întâlnirea anuală a Asociației Orașelor din România – AOR. Județul Caraș-Severin a fost reprezentat de primarii din Moldova Nouă și Oravița.

Edilii Adrian Torma și Costel Dumitru Ursu au adus în atenția AOR obiectivele pe care și le-au propus pentru orașele pe care le administrează sperând în sprijinul acestei asociații.

Caraș-Severin face parte din regiunea 5 Vest, o regiune cu mult potențial de dezvoltare. Orașele noastre au nevoie de conectarea din toate punctele de vedere cu alte comunitați care au început să se dezvolte strategic înaintea noastră, orașe care sunt modele de bună practică”, a precizat primarul Torma din Moldova Nouă.

Deși fac parte din partide politice diferite, cei doi primari și-au propus să își dea mâna și să se implice în dezvoltarea orașelor pe care le conduc.

După mulți ani, în calitate de primari ai orașelor Oravița și Moldova Nouă, suntem hotărâți să realizăm o dezvoltare comună pe multe dintre atribuțiile ce ne revin: alimentare gaz, infrastructură și turism. Poate că astăzi ne despart pasiunile politice, dar ne unesc interesele comunităților pe care le administrăm”, a mai declarat Adrian Torma.

Anul acesta AOR împlinește 25 de ani de la înființare.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite