În sezonul rece este cel mai bun moment să-ți cumperi un frigider sau o combină frigorifică

Există un timp pentru toate, vorba proverbului. O altă zicală spune că „omul gospodar își face iarna sanie, iar vara car”. Iar dacă nu știai, asta se aplică și electrocasnicelor. Tocmai de aceea, cel mai potrivit moment pentru cumpărarea unui frigider este în lunile de iarnă. Vara, cererea de frigidere și aparate de aer condiționat este uriașă, iar ofertele sunt mai greu de găsit.

Există, așadar, o sezonalitate a vânzărilor de electrocasnice, iar frigiderele nu fac excepție. Iar marii retaileri știu asta. De aceea, cele mai bune oferte și cele mai bune campanii pentru frigidere le vei găsi în anotimpul rece, adică în sezonul toamnă-iarnă.

Link oferte frigidere Beko 2020

Așadar, dacă nu ești într-o situație urgentă, iar frigiderul vechi nu ți s-a stricat iremediabil, dacă dorești să-ți achiziționezi un frigider nou sau o combină frigorifică nouă acum e momentul propice.

În plus, în anotimpul rece vei beneficia de o mulțime de promoții suplimentare, de Sărbători. Toamna e Black Friday, iar în decembrie vin reducerile de Crăciun. În ianuarie, înaintea marilor târguri de profil, marii retaileri încearcă să scape de modelele vechi de aparate electrocasnice, pentru că marile branduri de profil lansează noi modele la început de an.

Marii retaileri pregătesc, așadar, reduceri importante pentru electrocasnice, deci și pentru frigidere. Astfel că ai putea ajunge să-ți cumperi combina frigorifică dorită chiar și la jumătate de preț, dacă urmărești cu atenție ofertele.

Frigider Beko – oferte (LINK) 

Totodată, să nu uităm că și metoda prin care îți achiziționezi un nou frigider sau o nouă combină frigorifică este și ea importantă atunci când vrei să obții un preț mai bun. Online e mereu mai simplu, cum spunea vechiul și cunoscutul slogan al și mai cunoscutului retailer online eMAG. Altfel, în afara promoțiilor enumerate la punctele anterioare, la marii retaileri din online găsești, în general, campanii de reduceri mai dese și în orice anotimp, decât la magazinele fizice.

Și să nu uităm de metoda voucherelor, cupoanelor și codurilor de reducere. Uneori, retailerii își premiază clienții fideli, din când în când, cu vouchere de extra reducere sau cu coduri de reducere la achiziții viitoare. Așa că, dacă ai cumpărat destul de frecvent de la același magazin online, poți beneficia de reduceri personalizate care te-ar putea ajuta la achiziționarea unei combine frigorifice, sa unui frigider sau a oricărui alt produs pe care ți l-ai dori. La un preț excelent.

Frigider Beko – oferte (LINK) 

Așadar, ține minte: pentru frigidere, cel mai bine este să te orientezi astfel, în cazul în care ai luat decizia de achiziție:

– cumpără în sezonul rece (toamnă-iarnă);

– orientează-te spre magazinele online de renume, care-și permit, datorită volumului mare de vânzări și de discount-uri oferite de producători, să ofere reduceri consistente;

– orientează-te după campaniile de mari reduceri (Black Friday, campanii de Sărbători, Săptămâna Electrocasnicelor, Revoluția Prețurilor etc.);

– vânează voucherele și codurile de reducere (de multe ori, newsletterele care ajung în spam sau pe care le ignori cu desăvârșire pot ascunde ”cadouri” nesperate).

Dacă mai urmărești și un anumit brand, trebuie să știi că și acestea organizează, adesea, fie prin canalele proprii (site-uri, conturi de social media), fie prin intermediul marilor magazine prin care vând (eMAG), campanii de reduceri sau de fidelitate. Unul dintre cele mai mari branduri de electrocasnice, Beko, cel care deține și brandul Arctic, local, are motive suplimentare să-și fidelizeze publicul român. De aceea, dacă urmărești prețurile frigiderelor sau combinelor frigorifice Beko pe site-urile de profil, vei vedea că, din când în când, au reduceri consistente.

Frigider Beko – oferte (LINK) 

Beko a devenit, în ultimii ani, sinonim cu calitatea și durabilitatea, când vine vorba de aparate electrocasnice. Producătorul turc mizează enorm pe cercetare și dezvoltare tehnologică, inovând constant, chiar și în domeniul frigiderelor și combinelor frigorifice. În plus, faptul că multe dintre modele sunt produse în țară face ca orice achiziție a unor electrocasnice Beko să sprijine direct economia locală.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

ADVERTISEMENT

Cele mai citite